TURTLE sustav

Zaštita automobila od tuče je sve popularno rješenje zaštite automobila od velikih šteta nastale prilokom jačih tuča. Tvrtka FRUIT SECURITY osim kvalitetnih rješenja za poljoprivredu pokazala se i kao tvrtka koja je odradila odličan posao i u automobilskoj industriji. Njihovo rješenja će te naći na parkiralištima BMW, Mercedesa i drugih renomiranih proizvođača.

Kao ponosni partneri tvrtke FRUIT SECURITY nudimo usluge prekrivanja parkirališta na teritoriju RH sa punom podrškom kolega iz Austrije. Auto dealeri koji su se susreli sa štetama na automobilima znaju koliko je važna zaštita automobila od tuče.

TURTLE sustav
TURTLE sustav

TURTLE sustav je najčešći način zaštite vozila. Sustav se slaže ovisno o potrebama klijenta. Pa prema potrebi sustav možemo podjeliti na 4 djela.

  1. TURTLE sustav
  2. TURTLE RAIN sustav
  3. TURTLE TRANSPORTER sustav
  4. TURTLE CARAVAN sustav
TURTLE RAIN sustav
TURTLE TRANSPORTER sustav
TURTLE CARAVAN sustav

Međusobno se razlikuju po dužini i visini pokrova te po vrsti pokrova. TURTLE RAIN sustav dolazi sa ceradom koja osim zaštite od tuče ima i ulogu zaštite od kiše te sunca. OSIM TURTLE sustava za zaštitu automobila od tuče u ponudi imamo i POWERLASTIC sustav.

Prije zime i opasnosti od snijega, mreže je potrebno skupiti. Sustav je napravljen tako da se mreža jednostavno i bez pomicanja automobila može sklopiti i ostaviti sklopljena na samom sustavu.