POWERLASTIC sustav

Zaštita automobila od tuče je sve popularno rješenje zaštite automobila od velikih šteta nastale prilokom jačih tuča. Tvrtka FRUIT SECURITY osim kvalitetnih rješenja za poljoprivredu pokazala se i kao tvrtka koja je odradila odličan posao i u automobilskoj industriji. Njihovo rješenja će te naći na parkiralištima BMW, Mercedesa i drugih renomiranih proizvođača.

Kao ponosni partneri tvrtke FRUIT SECURITY nudimo usluge prekrivanja parkirališta na teritoriju RH sa punom podrškom kolega iz Austrije. Auto dealeri koji su se susreli sa štetama na automobilima znaju koliko je važna zaštita automobila od tuče.

POWERLASTIC sustav

POWERLASTIC sustav protiv tuče se postavlja preko cijelog parkirališta ili djela parkirališta. Ne gube se parkirališna mjesta. Smanjuje osunčanje za 10 – 15 % te je pogodno osim protiv tuče i protiv ptica i insekta.

Zaštita automobila od tuče

Prije zime i opasnosti od snijega, mreže je potrebno skupiti. Sustav je napravljen tako da se mreža jednostavno i bez pomicanja automobila može sklopiti i ostaviti sklopljena na samom sustavu.