Agra - suvremena rješenja za uspješnije voćare

Agra d.o.o. specijalizirana je tvrtka za napredna rješenja u voćarstvu. Naša protugradna zaštita (mreže za zaštitu od ledotuče), inteligentne CDA prskalice za herbicide MiCRON te strojevi za povećanje učinkovitosti u voćarstvu glavni su adut zašto odabrati nas kao poslovne partnere u agronomiji, posebice u voćarstvu i voćarskoj proizvodnji.

Saznajte više o nama »

Električne škare - Campagnola


Tvrtka Emilian Campagnola jedna je od svjetskih lidera u dizajnu i proizvodnji pneumatskih i električnih sustava za olakšanu berbu i orezivanje. Tvrtka Campagnola nudi pneumatske, električne i bežične električne škare.

Saznajte više o električnim škarama Campagnola -->> 


Pneumatske škare - Campagnola Victory

U intenzivnoj proizvodnji voća i grožđa rezidba i berba iziskuju najviše ručnog rada. Kako bi se olakšala i ubrzala rezidba sve je češća upotreba pneumatskih škara. Ruka se ne umara i vrijeme rada po jedinici površine se smanjuje. 

Saznajte više o Pneumatskim škarama »


 Specijalni aplikator - AccuDos

 AccuDos je specijalni aplikator (prskalica) proizvodnje MICRON ltd iz Velike Britanije.AccuDos služi za aplikaciju        herbicida, insekticida ili fungicida, ovisno o namjeni.To je profesionalna prskalica kod koje se prethodno određuje točna   količina škropiva koje se izbacuje u jednom okidanju- tzv spot aplikacija. 


  Saznajte više o AccuDos specijalnog aplikatora »

                                                                 

Agrofer - Podrivač D.A.R. - Export DX ECO

Posebna Ponuda strojeva za voćarstvo i vinogradarstvo. Agrofer podrivač D.A.R. i Agrofer Export DX ECO. Agrofer je talijanska tvrtka koja je nastala početkom 80-ih godina prošlog stoljeća. Poznata je po proizvodima visoke kvalitete.

  Saznajte više o Agrofer podrivač D.A.R. >>

  Saznajte više o Agrofer Export DX ECO >>


Mreže za zaštitu od tuče Agra

Protugradna zaštita - mreže protiv tuče

Protugradna zaštita pouzdanog partnera tvrtke Fruit security iz Austrije, posebno Wiesel system osigurat će zaštitu investicije kroz zašttu prinosa, spriječit će štetu na nasadima i povrat investicije.
Naš sustav je pouzdan, siguran, ekonomski isplativ i pruža maksimalnu zaštitu vašim nasadima.

Saznajte više o sustavima za zaštitu od tuče »


Prskalice za herbicide - MiCRON s CDA tehnologijom

Primjena herbicida u poljoprivrednoj proizvodnji gotovo je nezaobilazno, no uz prskalice za herbicide tvrtke MiCRON moguće je optimizirati potrošnju sa ekologijom i zdravljem na umu i primjenjivati herbicide na ograničenim područjima bez nepotrebnog i neželjenog utjecaja na okoliš, biljni, životinjski i najvažniji - ljudski život.

Saznajte više o MiCRON prskalicama »


Pluk-O-Trak AgraStrojevi u voćarstvu - Pluk-O-Trak strojevi za poluautomatiziranu berbu

Voćarska proizvodnja složeni je proces i optimizacija svih segmenata proizvodnje od krucialnog je značaja za optimizaciju troškova i profitabilnost u proizvodnji. Naši strojevi Pluk-O-Trak omogućit će da berbu voća obavite brzo, efikasno, s minimalnim stresom za plod i uz daleko manje uloženog truda u odnosu na klasičnu berbu.
Saznajte više o strojevima za berbu »