Agra - suvremena rješenja za uspješnije voćare

Agra d.o.o. specijalizirana je tvrtka za napredna rješenja prije svega u voćarstvu. Naša protugradna zaštita (mreže za zaštitu od ledotuče), inteligentne CDA prskalice za herbicide MiCRON te strojevi za povećanje učinkovitosti u voćarstvu glavni su adut zašto odabrati nas kao poslovne partnere u agronomiji, posebice u voćarstvu i voćarskoj proizvodnji.

Saznajte više o nama »

Mreže za zaštitu od tuče AgraProtugradna zaštita - mreže protiv tuče

Protugradna zaštita pouzdanog partnera tvrtke Fruit security iz Austrije, posebno Wiesel system osigurat će zaštitu investicije kroz zašttu prinosa, spriječit će štetu na nasadima i povrat investicije.
Naš sustav je pouzdan, siguran, ekonomski isplativ i pruža maksimalnu zaštitu vašim nasadima.

Saznajte više o sustavima za zaštitu od tuče »


Prskalice za herbicide MiCRON s CDA tehnologijom

Primjena herbicida u poljoprivrednoj proizvodnji gotovo je nezaobilazno, no uz prskalice za herbicide tvrtke MiCRON moguće je optimizirati potrošnju sa ekologijom i zdravljem na umu i primjenjivati herbicide na ograničenim područjima bez nepotrebnog i neželjenog utjecaja na okoliš, biljni, životinjski i najvažniji - ljudski život.

Saznajte više o MiCRON prskalicama »


Pluk-O-Trak AgraStrojevi u voćarstvu - Pluk-O-Trak strojevi za poluautomatiziranu berbu

Voćarska proizvodnja složeni je proces i optimizacija svih segmenata proizvodnje od krucialnog je značaja za optimizaciju troškova i profitabilnost u proizvodnji. Naši strojevi Pluk-O-Trak omogućit će da berbu voća obavite brzo, efikasno, s minimalnim stresom za plod i uz daleko manje uloženog truda u odnosu na klasičnu berbu.
Saznajte više o strojevima za berbu »