Strojevi za zaštitu od mraza - Agrofrost

Agrofrost je tvrtka koja se bavi proizvodnjom strojeva protiv mraza. U svojoj ponudi imaju: Frost buster, Frost guard i Wind machines. Prepoznatljivi su po inovacijama i kvaliteti izrade strojeva. Tvrtka Agra d.o.o. zastupa tvrtku Agrofrost i njezine proizvode na teritoriju Republike Hrvatske.

 

Frostbuster

Frostbuster je naj fleksibilniji stroj u borbi protiv mraza. Vućeni stroj koji pogon dobiva od kardanskog vratila.

FrostGuard

FrostGuard je stacionarni stroj za borbu protiv mraza. Iako je izvorno dizajniran za male vinograde i voćnjake, FrostGuard je fleksibilan i tako jednostavan za korištenje da ga sve više i više uzgajivača kupuje kako bi zaštitili veće površine. FrostGuard ima plinski plamenik i snažan ventilator, pokreće ga benzinski ili plinski motor . Kapaciteti za gorivo su dovoljno veliki da benzin i plin da traje cijelu noć.

Ventilator protiv mraza -  Amarillo Wind Machine

Amarillo Wind Strojevi su samostalni sustavi za zaštitu od smrzavanja, koji su dizajnirani da rade u gotovo svakoj situaciji koja ugrožava usjeve od smrzavanja. The Amarillo Gear pogoni su najfinija oprema dostupna na tržištu. Ventilatori su idealni za zaštitu većih voćnjaka / polja, pokrivaju oko 5 hektara na temperaturi od -3 ° C.