Strojevi u voćarstvu


Heijmul torbe - Kengur torba

Heijmul torba ili Kengur torba je praktično rješenje za berbu jabuka i ostalog voća, lagana aluminijska konstrukcija olakšava beračima kretanje i povećava njihov radni učinak. Svojim oblikom štiti jabuku od oštećenja i anatomski je dobro prilagođeno za berača. Smanjenje razmaka od jabuke na stablu do torbe gdje se polaže jabuka povećava radni učinak. Ubrane jabuke se lagano odlažu u box palete. preko donjeg otvora na torbi.Za narudžbu kontaktirajte nas na dolje navedenom tel. br. ili preko e-maila.

Pneumatske škare za rezidbu voćnjaka i vinograda

U intenzivnoj proizvodnji voća i grožđa rezidba i berba iziskuju najviše ručnog rada. Kako bi se olakšala i ubrzala rezidba sve je češća upotreba pneumatskih škara. Ruka se ne umara i vrijeme rada po jedinici površine se smanjuje.

AGROFER PODRIVAČ D.A.R.

Agrofer podrivač u voćarstvu može se prilagoditi svim zahtjevima voćara. Idealan za razbijanje nepropusnih horizonata tla, poboljšavanje vodo-zračnih odnosa u tlu i dodavanje gnojiva u zonu korijena.

AGROFER EXPORT DX ECO

Export dx  eco  proizvodi se u  dvije varijante:  montaža sprijeda  ili straga na traktor. U osnovnoj verziji stroj je opremljen sa nožem  dužine 550 mm montiranim na ramu sa teleskopskim ekstenzijama. Stroj je  opremljen sa  2 gumena kotača,  podesiva po visini a  na traktor se priključuje u 3 točke.

Frostbuster

Frostbuster je najfleksibilniji stroj u zaštiti od mraza. Kao i FrostGuard, dolazi u nekoliko modela:

FrostGuard

FrostGuard je stacionarni stroj za zaštitu od mraza. Iako je izvorno dizajniran za male vinograde i voćnjake, FrostGuard je fleksibilan i tako jednostavan za korištenje da ga sve više i više proizvođača kupuje kako bi zaštitili veće površine.

Ventilator za zaštitu od mraza

Ventilatori za zaštitu od mraza su samostalni sustavi za zaštitu od smrzavanja, koji su dizajnirani da rade u gotovo svakoj situaciji koja ugrožava usjeve od smrzavanja. Ventilatori su idealni za zaštitu većih voćnjaka / polja, pokrivaju oko 5-6 hektara na temperaturi od -3 ° C. 

Pluk-O-Trak Junior stroj za berbu voća

Pluk-O-Trak Junior stroj za berbu poznat je po činjenici što pruža povećane kapacitete i performanse kod branja voća. Učinkovitost i smanjena mogućnost oštećenja voća glavne su mu odlike.

Pluk-O-Trak Senior stroj za berbu voća

Pluk-O-Trak Senior idealan je stroj za berbu plodova u voćnjacima s nasadima visine do 4 m, kao i širinom redova od 4m.

Pluk-O-Trak u akciji - Video

Pogledajte kolekciju videa Pluk-O-Trak u akciji u realnom primjeru.