MiCRON prskalice s CDA tehnologijom

MiCRON Herbi 4 CDA prskalica

Herbi 4 CDA je ručna prskalica sa rotirajućim diskom za kontrolirano prskanje i primjenu herbicida.

MiCRON CDA HerbiFLEX 4

Leđna prskalica, rezervoar 5 litra, pogonjena sa 4 baterije.Prska traku širine od 10-75  cm uz potrošnju od 10 do 30 litara tekućine po hektaru.Moguće korištenje dodatnog štitnika.

Zaštitni šilt za HerbiFLEX 4

Štit je dostupan sa A90 modelom za prskanje osjetljivih usjeve.

MiCRON Microwipe

Ručni Microwipe, lagana i prijenosna, minimalna potreba za vodom te je posebno prilagođena za herbicide koji sadrže glifosfat npr. Roundup.

MiCRON Microwipe Twin plus

Microwipe ima značajne prednosti u odnosu na konvencionalne metode primjene. Herbicid unutar micron Twin plus primjenjuje se samo na one biljke sa kojima uže dođe u dodir.

MiCRON Weedstick

Ručni Weedstick je precizan aplikator za selektivnu primjenu herbicida na pojedine korova.  Stavlja sredstvo za uništavanje korova upravo tamo gdje je potreban - u korov.

MiCRON Herbidome

Leđna prskalica, pogonjena baterijama.  Leđni spremnik kapaciteta je 10 litara.Rotacijski atomizer smješten je u potpuno zatvorenom, rotirajućem  kućištu (promjera 350 mm) koje pruža apsolutnu zaštitu tretiranih površina. U ponudi imamo Herbidome 350 i 600! Oznaka broja označava promjer štitnika. 

MiCRON Undavina

Dizajnirana za suzbijanje korova u vinogradima i voćnjacima. Zbog svojeg kupolastog oblika pogodna je za suzbijanje korova oko samog stabla voćke, a zbog svoje fleksibilne strukture preporuča se i za tretiranje korova oko mladih voćaka.

MiCRON Micro-Mantra (MC 10)

Dostupan kao lagan, prijenosni model male težine. Micro-Mantra čini primjenu herbicida laganim poslom. Ergonomičan dizajn reducira stres na korisnikovim leđima i tijelu.