MiCRON prskalice s CDA tehnologijom

MiCRON Herbi 4 CDA prskalica

MiCRON Herbi 4 CDA prskalica je visokokvalitetna ručna prskalica koja nudi korisnicima povećanu učinkovitost i ekonomičnost metoda suzbijanja korova u širokom rasponu situacija. Herbi 4 CDA je ručna prskalica s rotirajućim diskom za kontrolirano prskanje i primjenu herbicida. Minimizira odljev raspršivača, lagana je za nošenje, jednostavna za upotrebu i održavanje. 

MiCRON CDA HerbiFLEX 4

MiCRON CDA HerbiFLEX 4 je svestrana i visoko ekonomična prskalica posebno dizajnirana za usko nanošenje prskanja. Ekonomična je zbog male upotrebe CDA. Lagana je za nošenje i jednostavna za upotrebu. Ima rezervoar od 5 litra i pogonjena je s 4 baterije. Potrošnja joj je od 10 do 30 litara tekućine po hektaru. Moguće je korištenje dodatnog štitnika. Prskalica je pogodna za uporabu u vinogradima, rasadnicima, povrćarstvu, na komunalnim površinama i u šumarstvu. 

Zaštitni šilt za HerbiFLEX 4

Štit je dostupan sa A90 modelom za prskanje osjetljivih usjeve.

MiCRON Microwipe

Ručni Microwipe, lagana i prijenosna, minimalna potreba za vodom te je posebno prilagođena za herbicide koji sadrže glifosfat npr. Roundup.

MiCRON Microwipe Twin plus

Microwipe ima značajne prednosti u odnosu na konvencionalne metode primjene. Herbicid unutar micron Twin plus primjenjuje se samo na one biljke sa kojima uže dođe u dodir.

MiCRON Weedstick

Ručni Weedstick je precizan aplikator za selektivnu primjenu herbicida na pojedine korova.  Stavlja sredstvo za uništavanje korova upravo tamo gdje je potreban - u korov.

MiCRON Herbidome

MiCRON Herbidome je prskalica sa zaštitom u obliku zvona. Dolazi u izvedbi sa zvonom od 600 mm. Pogodna je za širok raspon aplikacija za suzbijanje korova u voćnjacima, jagodama, vinogradima, rasadnicima, okopavinama, u povrtlarskoj proizvodnji, na komunalnim površinama, u hortikulturi i u šumarskoj proizvodnji, kod održavanja putova i kod održavanja na autocestama. Učinkovito suzbijanje korova omogućava značajnu uštedu rada. Prikladna je za upotrebu u vjetrovitim vremenskim uvjetima. Ima povećanu brzinu rada zbog male primjene. Lagana je i jednostavna za upotrebu.

MiCRON Undavina

Dizajnirana za suzbijanje korova u vinogradima i voćnjacima. Zbog svojeg kupolastog oblika pogodna je za suzbijanje korova oko samog stabla voćke, a zbog svoje fleksibilne strukture preporuča se i za tretiranje korova oko mladih voćaka.

MiCRON Micro-Mantra (MC 10)

Dostupan kao lagan, prijenosni model male težine. Micro-Mantra čini primjenu herbicida laganim poslom. Ergonomičan dizajn reducira stres na korisnikovim leđima i tijelu.