AccuDos - specijalni aplikator (prskalica)

AccuDos

AccuDos

AccuDos je specijalni aplikator (prskalica) proizvodnje MICRON ltd iz Velike Britanije. AccuDos služi za aplikaciju herbicida, insekticida ili fungicida, ovisno o namjeni. To je profesionalna prskalica kod koje se prethodno određuje točna količina škropiva koje se izbacuje u jednom okidanju- tzv spot aplikacija.

AccuDos je specijalni aplikator (prskalica) proizvodnje MICRON ltd iz Velike Britanije. AccuDos služi za aplikaciju herbicida, insekticida ili fungicida, ovisno o namjeni.

To je profesionalna prskalica kod koje se prethodno određuje točna količina škropiva koje se izbacuje u jednom okidanju- tzv spot aplikacija. Moguće je odrediti doze od 0,1-2 ml, tj. 2-25 ml ovisno o modelu prskalice. Također, moguće je, izborom dizni, odrediti  veličinu kapi te model prskanja. Dakako, sve to nam omogućava da sa sigurnošću apliciramo točno određenu dozu škropiva na željenu metu.

Primjena ovog visoko sofisticiranog proizvoda je vrlo široka- od javnog zdravstva, ispaše,rasadničarstva, sportskih terena, vakcinacije jednodnevnih pilića.