Pneumatske škare Campagnola

Širok raspon pneumatskih škara Campagnola omogućava učinkovito realiziranje bilo koje vrste profesionalnog obrezivanja.

Modeli: Star 40, Victory, Star 50 - F/6, Super Star Doppio Taglio, Star 30.

Star 40 - škare su kompatibilne sa svim produžnim šipkama te su pouzdane i s velikim kapacitetom rezanja. Tijelo tehno-polimera s ugljičnim vlaknima čini ih laganima, dok su oštrice od kovanog čelika pogodne za bilo koju vrstu obrezivanja.


Victory - su savršene pneumatske škare za najzahtjevnije stručnjake. Snažne, jednostavne za rukovanje i lagane. Izrađene su od tehno-polimera s ugljičnim vlaknima i idealne su za orezivanje voćnjaka, maslinika i vinograda. Škare zahtijevaju jednostavno održavanje.


Star 50 - F/6 - oštrice su izrađene od visoko kovanog čelika visoke čvrstoće, a namjenski produžni štap se kreće od 50 do 300 cm. Dostupna su dva modela: škare s ravnom reznom oštricom (STAR ​​50) ili s kukastom oštricom (F/6). Škare su idealne za orezivanje bilo koje vrste biljaka.Super Star Doppio Taglio - pneumatske škare dizajnirane su za postizanje savršenog profesionalnog reza, bez mrlja. Koriste se za orezivanje voćnjaka. 


Star 30 - zahvaljujući dvostrukom klipu, Star 30 su pneumatske škare smanjenog promjera koje mogu postići izvanredne rezne rezultate. Uz tijelo od tehno-polimera i čelične oštrice visoke čvrstoće, pneumatsko rezanje Star 30 karakterizira odsutnost vibracija i povratnih udarca. Proizvodi se u dvije verzije: jedna za orezivanje voćnjaka, a druga za orezivanje vinograda.